Experts en Assegurances per a la Construcció i Promoció Immobiliària

SSR EN XIFRES

NOMBRE D’HABITATGES ASSEGURATS
CAPITALS EN RISC (MILIONS DE €)
Nº D’ OPERACIONS
PRIMES FACTURADES (MILIONS DE €)

Som la seva agència de subscripció especialitzada

SSR Iberia som Referència com a proveïdor d’Assegurances, per la nostra rapidesa i eficàcia a l’aportar solucions asseguradores als nostres clients.

Innovem per donar solucions asseguradores amb productes i metodologia destinats a que els nostres clients, promotors i mediadors maximitzin el valor en els seus projectes, optimitzant el cost total del risc i adequant-lo a les seves necessitats.

Construïm seguretat; la nostra experiència i productes treballen per vostè.

Col·laborem amb reconegudes asseguradores internacionals de provada solvència tècnica i financera i amb vocació per oferir un servei de qualitat que garanteixi relacions de llarg termini com a clau de l’èxit empresarial.

INNOVEM PER OPTIMITZAR EL SEU RISC

Les oportunitats són per tots: Promotors, Mediadors, Entitats Financeres i Altres Stakeholders.
AGILITAT
Garantim el millor servei personalitzat mitjançant la subscripció de pòlisses amb un nivell molt alt de control i agilitat; cotitzem en menys de 48 hores.
SOLVÈNCIA
Els nostres partners asseguradors compleixen amb els requisits de solvència tant tècnica com financera, així com amb els processos de supervisió orientats a l’efectivitat en la gestió.
QUALITAT
Som referència en el Sector de la Construcció i Promoció Immobiliària per aportar solucions asseguradores àgils, eficaces, i personalitzades superant als nostres competidors.
TRANSPARÈNCIA
Concedim a la transparència i a les bones pràctiques una prioritat estratègica, posant a la disposició dels interessats tota la documentació que necessitin sobre aspectes com solvència, capacitat, rating, etc...

EL NOSTRE EQUIP

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario. Si continua navegando consideramos que está aceptando su uso. Para consultar la Política de Cookies pulsa aquí.