Notícies sobre nosaltres i el sector

OP DE BEECK & WORTH Corredoria d’Assegurances, una empresa independent líder en el sector de la mediació en el mercat de la Costa del Sol i per tant amb una àmplia cartera de clients inversors estrangers, ha pogut culminar amb èxit una operació de Fiançament de Quantitats Anticipades especialment complicada, a través de SSR IBERIA, l’Agència de Subscripció especialista en el negoci de la Promoció Immobiliària i de la Construcció.

OP DE BEECK & WORTH té com a objectiu proporcionar als clients d’aquesta tipologia, assessorament en la contractació d’assegurances a través de programes i productes dissenyats amb els màxims nivells d’exigència.

La singularitat de l’operació es deu a la característica de tractar-se d’un Fiançament de Quantitats Anticipades per un HABITATGE INDIVIDUAL d’imports elevats, fet que pot convertir-se en una circumstància relativament habitual en les operacions de la zona. No obstant, i donades les elevades capacitats per pòlisses de Fiançament de Quantitats de què disposa SSR IBERIA, l’operació ha culminat feliçment després d’una laboriosa negociació entre totes les parts.

Es tracta d’un habitatge unifamiliar aïllat, amb jardí i piscina ubicat a Estepona, província de Màlaga, del qual l’import a assegurar ascendeix a més de 7 milions d’euros. Tal com comenta Danni Worth, Soci Director de OP DE BEECK & WORTH, "aquesta operació és d’enorme importància per a nosaltres i els nostres clients, en aquests moments difícils que estem vivint en aquest sector, perquè crea precedent i tenim la certesa que es produiran noves oportunitats d’aquest estil properament”.

“Des de OP DE BEECK & WORTH valorem especialment el gran esforç competitiu que s’ha realitzat per part de SSR IBERIA, com a partner destacat en aquesta operació, que la pràctica totalitat d’Asseguradores no són capaces de dur a terme, tant per la naturalesa, nacionalitat i accionistes estrangers del Promotor, com per les pròpies característiques del comprador de l’habitatge. Al final, ha primat la visió de conjunt de l’operació i de la col•laboració professional entre OP DE BEECK & WORTH i SSR IBERIA"

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario. Si continua navegando consideramos que está aceptando su uso. Para consultar la Política de Cookies pulsa aquí.