Notícies sobre nosaltres i el sector

2019, nova etapa d'objectius i reptes exigents per SSR Iberia.

SSR Iberia inicia l'any amb l'obertura d'una 5a oficina per donar cobertura a les operacions concentrades a Galícia.

  • Manuel Pérez Buide dirigirà la nova seu des de Lugo.

SSR Iberia, la companyia líder en assegurances per a la Promoció Immobiliària i la Construcció va decidir sumar una nova delegació a Galícia a la seva estructura, donant així continuïtat en 2019 a la seva forta projecte d'expansió iniciat fa un parell d'anys. La nova oficina, situada a Lugo, ofereix un servei integral i cobertura local a totes les operacions concentrades a la zona de Galícia on SSR ha experimentat una creixent demanda. Es tracta doncs de seguir apostant per donar un servei ràpid, personal i de qualitat a tots els seus assegurats.

SSR Iberia, amb oficina principal a Madrid, ha fitxat Manuel Pérez Buide, per la seva dilatada trajectòria professional en el sector i importants dots de gestió i negociació de cobertures tan especialitzades com l'assegurança de fiançament i el de caució.

Aquesta expansió territorial es produeix després de l'obertura reeixida de les oficines a Barcelona, Sevilla i València, que ha servit per garantir als clients un nivell de servei àgil, de qualitat, especialitzat i personalitzat, i que en definitiva col•loca a SSR Iberia a la cap del lideratge en el seu segment de mercat: les assegurances de fiançament de quantitats anticipades, assegurances decennals i de caució.

Sobre SSR Iberia

SSR Iberia és l'Agència de Canals d'Assegurances líder en l'àmbit de la Construcció i Promoció Immobiliària, constituïda per especialistes del sector amb més de 30 anys en la indústria. El seu objectiu és donar el millor servei als clients i als mediadors oferint-los les millors solucions asseguradores amb nivells de prestacions que els seus competidors no puguin igualar.

SSR Iberia aporta un equip humà expert, el seu centre de subscripció a Madrid amb delegacions que cobreixen tota la península i illes, una àmplia xarxa de mediadors i el suport assegurador de grans companyies com Liberty Mutual Insurance per a totes les seves línies d'activitat.

links a les notícies

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario. Si continua navegando consideramos que está aceptando su uso. Para consultar la Política de Cookies pulsa aquí.