El Nostre Equip

Ángel Zabala Trueba

Director

Llicenciat en Empresarials per la UAM amb especialitat en Comptabilitat i Auditoria. Executive MBA per IESE i Programa de Finances Corporatives també por IESE.

Començo la meva carrera a Ernst & Young, en auditoria financera especialitzat en l’àrea d’assegurances, des d’on accedeixo, com a auditor de comptes, al Registre Oficial d’Auditors de Comptes (ROAC). Des de llavors desenvolupo la meva carrera en el sector d’assegurances com a director financer i d’operacions de companyies tant internacionals com nacionals per finalment crear, junt amb dos amics, un projecte comú a SSR IBERIA.

Crec que és molt important aprendre a compartir la feina amb la família, i a més tenir altres aficions. En el meu cas, a més a més de la meva família, el tennis és el que em dóna aquest extra d’energia per al dia a dia, completat amb l’esquí a l’hivern i darrerament també el golf.

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario. Si continua navegando consideramos que está aceptando su uso. Para consultar la Política de Cookies pulsa aquí.