El Nostre Equip

Manuel Pérez Buide

DIRECTOR GALICIA

Llicenciat en Dret per la Universitat d'Alcalá d'Henares. Postgrau en Legislació Mediambiental, Postgrau en SIG`s (Sistemes d'Informació Geogràfica i Cartografia Mediambiental) i Postgrau en Sistemes de Qualitat, per la UIB (Universitat de les Illes Balears).

He estat membre d'un comitè d'AENOR i auditor de l'ICTE (la "Q" de Qualitat Turística). Vaig treballar en les administracions local, autonòmica i estatal ia més he elaborat Guies Turístiques molt conegudes. També he treballat en consultores per a la implantació d'ISO's 9001 i 14001 i he exercit de coordinador de l'Àrea Mediambiental en el Dpt. De Qualitat i Medi Ambient d'una important cadena hotelera.

M'agrada llegir, la història, les plantes i els animals. El meu moment perfecte pot ser veure per la finestra que fa un dia de gossos mentre crema una xemeneia ben a prop.

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario. Si continua navegando consideramos que está aceptando su uso. Para consultar la Política de Cookies pulsa aquí.