El Nostre Equip

Marisa Carrasco Hernández

Marketing i Comunicació

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UCM. Especialitat en Direcció d’Empreses. Cursos de capacitació i especialització en Banca d’Inversió, Valors i Borsa, Marketing i Publicitat.

Vaig iniciar la meva carrera professional a la Banca d’Inversió culminant com a Manager de Custòdia i Valors, nacional i internacional a Chase Manhattan Bank per posteriorment enfocar aquests coneixements en dos sectors principalment; el Sector Assegurances dins de l’Arquitectura i la Construcció i la Indústria Farmacèutica en dos facetes especialment, Marketing i Comunicació.

Em defineixo com una professional positiva, perseverant i amant del que faig, i per això poso tot el meu talent a disposició de SSR Iberia.

Sóc “disfrutona” per excel•lència i trobo satisfacció en infinitat de hobbies i en els petits detalls. Practico el mètode WaldenRunning en el que he après a equilibrar la meva energia corrent amb la ment meditativa per saber viure en l’ara i, en definitiva ser feliç.

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario. Si continua navegando consideramos que está aceptando su uso. Para consultar la Política de Cookies pulsa aquí.