El Nostre Equip

Tomás Romero Garrido

Subscriptor Sènior
Miembro del Comité de Riesgos

Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, especialitat Auditoria, per la UCM, Membre del ROAC (Registre Oficial d’ Auditors de Comptes), CRMA (Certification in Risk Management Assurance for the Institute of Internal Auditors), Tècnic en Avaluació d’Auditoria Interna emesa per l’Institut d’Auditors Interns d’Espanya i expert en Prevenció de Blanqueig de Capitals.

Durant més de 28 anys a Ernst & Young com a Director de departaments d’Auditoria, Consultoria, Auditoria Interna i Gestió de Riscos i de projectes fonamentalment per al sector Financer.

A SSR Iberia, la meva tasca es centra en l’anàlisi de les operacions, la gestió de riscos i l’anàlisi financer per proporcionar un servei de qualitat i especialitzat als nostres clients, que ens permeti establir relacions professionals a llarg termini sota la òptica de “win & win”.

En el temps lliure, el futbol (com a espectador), el golf (com a practicant ocasional) i els viatges, són les meves aficions.

Esta web utiliza cookies para mejorar la experiencia de usuario. Si continua navegando consideramos que está aceptando su uso. Para consultar la Política de Cookies pulsa aquí.